THE RESERVE

Located on the corner of Harington Street and Willow Street, this unique site overlooks Aspen Reserve with a beneficial Northerly aspect.The Client’s Vision for this development is aspirational with a design for a quality A grade office building with a ground floor Restaurants/Bars and café, complimented by a wide covered terrace, overlooking the Aspen reserve.This will become a destination for occupants, locals and visitors alike,
to activate this attractive green space, where they can soak up the winter sun or enjoy protection from the summer sun’s rays.


The 4 storey building provides 2 levels of “Open –plan “ office space on the upper floors, which are visually connected to the outside with floor to ceiling curtain walling and solar protection.


The ground floor has been designed for direct access from 3 locations, to ensure that it is user friendly and provides activation of both Harington and Willow street. The slightly elevated corner entry is an important urban design element, with protected covered arrival space and clear views across the corner of the building at street level.

  • First Principles Instagram
  • Facebook - First Principles
  • ArchiPro

© 2019 by FPA - Architects Interior Design Tauranga